За нас

MarcoMichele е бранд създаден през 2016-та година като част от групата на Строителна компания Ай Ди Ел, функционираща от дълги години на Българския пазар. За кратко време Ай Ди Ел извоюва стабилни позиции в сектора на строителството, стана главен изпълнител и подизпълнител на болници, търговски центрове, производствени сгради, барове, заведения, университетски кампуси и множество еднофамилни къщи.

За нас е изключително важно да спечелим доверието на нашите клиенти. Предлагайки услуги с европейско качество на конкурентни цени, съчетано с гъвкави схеми на плащане ние се стремим да задоволим дори и най-високите изисквания на пазара. Избирайки Мебели MarcoMichele за ваш партньор и изпълнител Вие получавате точното съчетание от професионализъм, човешки ресурс и най-новото в дизайна и производството на мебели.

Разполагаме с висококвалифициран технически персонал и мебелисти с отлични професионални умения, които осигуряват високо качество на услугите, които предлагаме. В процеса на работа се прилагат най-нови технологии и материали с доказани качества, които отговарят на европейските стандарти и покриват високите изисквания на нашите клиенти.

Фабриката ни за производство на мебели се намира в гр. Пловдив. Наши готови мебели и продукти могат да бъдат разгледани в шоурумите и магазините на нашите партньори.

Нашата мисия да създаваме сигурност и удобство облечени в естетика и красота.