Кухни

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Кухня - Amore / кухня по проект /
  Кухните се изработват изцяло по индивидуални проекти, съобразно размери, материали и изисквания на клиента!Кухнята "Amore" е изработена от комбинация от ПДЧ и МДФ плоскости. Боядисаният МДФ с лаково покритие придава модерен вид на кухнята. Гърбът от принт-стъкло с лавандулови полета до..
  0,00 лв.
 • Кухня - Athens Mediterraneo / кухня по проект /
  Кухните се изработват изцяло по индивидуални проекти, съобразно размери, материали и изисквания на клиента!Луксозната кухня "Athens Mediterraneo" е подходяща и за хората с най-изтънчен вкус. Боядисаните МДФ плоскости с лаково покритие са фрезовани по шаблон, одобрен от клиента. Кухнята..
  0,00 лв.
 • Кухня - Bolero / кухня по проект /
  Кухните се изработват изцяло по индивидуални проекти, съобразно размери, материали и изисквания на клиента!Кухня Болеро е изработена от боядисан МДФ в цветове по избор на клиента. За гръб за използвани облицовка от естествен камък и защита от закалено стъкло. Всичко се допълва от LED осветление,..
  0,00 лв.
 • Кухня - Caramella / кухня по проект /
  Кухните се изработват изцяло по индивидуални проекти, съобразно размери, материали и изисквания на клиента!Кухнята "Caramella" е изпълнена в комбинация от два различни цвята ПДЧ плоскости. Гърбът е изпълнен от гланцова ПДЧ плоскост със специално термоустойчиво покритие. Кухнята е лесна..
  0,00 лв.
 • Кухня - City / кухня по проект /
  Кухните се изработват изцяло по индивидуални проекти, съобразно размери, материали и изисквания на клиента!Кухнята "City" е изпълнена в комбинация от ПДЧ плоскости и боядисан МДФ в атрактивен цвят. Преходът между двата материала се осъществява чрез гърба, който е изработен от принт-стъ..
  0,00 лв.
 • Кухня - Deluxe / кухня по проект /
  Кухните се изработват изцяло по индивидуални проекти, съобразно размери, материали и изисквания на клиента!Кухнята "Deluxe" е изпълнена в комбинация от боядисан МДФ в цвят по избор на клиента. Стилът на кухнята се допълва от уникалните кант-дръжки и едноцветния гръб, изпълнен от закале..
  0,00 лв.
 • Кухня - Latte / кухня по проект /
  Кухните се изработват изцяло по индивидуални проекти, съобразно размери, материали и изисквания на клиента!Кухнята "Latte" е изпълнена в комбинация от два различни цвята ПДЧ плоскости. Гърбът също е изпълнен от ПДЧ плоскост със специално термоустойчиво покритие. Кухнята е лесна за подр..
  0,00 лв.
 • Кухня - Light Oak / кухня по проект /
  Кухните се изработват изцяло по индивидуални проекти, съобразно размери, материали и изисквания на клиента!Кухнята "Light Oak" е изпълнена от MDF плоскости с естествен дървесен фурнир. Цветът е постигнат със специален лак, който също така и предпазва фурнира. Гърбът и плотът са изпълне..
  0,00 лв.
 • Кухня - Lime / кухня по проект /
  Кухните се изработват изцяло по индивидуални проекти, съобразно размери, материали и изисквания на клиента!Кухнята "Lime" е изпълнена в комбинация от два различни цвята ПДЧ плоскости. Зеленият цвят изпъква и допринася за свежия облик на цялото помещение. Гърбът също е изпълнен от ПДЧ п..
  0,00 лв.
 • Кухня - Maple Tree / кухня по проект /
  Кухните се изработват изцяло по индивидуални проекти, съобразно размери, материали и изисквания на клиента!Кухнята "Maple Tree" е изпълнена в комбинация от два различни цвята ПДЧ плоскости. Гърбът също е изпълнен от ПДЧ плоскост със специално термоустойчиво покритие. Кухнята е лесна за..
  0,00 лв.
 • Кухня - Natural / кухня по проект /
  Кухните се изработват изцяло по индивидуални проекти, съобразно размери, материали и изисквания на клиента!Кухнята "Natural" е изпълнена от MDF плоскости с естествен дървесен фурнир. Цветът е постигнат със специален лак, който също така и предпазва фурнира. Гърбът е облицован с плочи о..
  0,00 лв.
 • Кухня - Provensal / кухня по проект /
  Кухните се изработват изцяло по индивидуални проекти, съобразно размери, материали и изисквания на клиента!Луксозната кухня "Provensal" е в така харесваният Провансалски стил. Вратичките са изпълнени от МДФ плоскости - фрезовани и обработени чрез технологията "постформинг", з..
  0,00 лв.
 • Кухня - Red Poppy / кухня по проект /
  Кухните се изработват изцяло по индивидуални проекти, съобразно размери, материали и изисквания на клиента!Кухнята "Red Poppy" е изработена от комбинация от ПДЧ и МДФ плоскости. Боядисаният МДФ с лаково покритие придава модерен вид на кухнята. Гърбът от принт-стъкло с червени макове вн..
  0,00 лв.
 • Кухня - Spring / кухня по проект /
  Кухните се изработват изцяло по индивидуални проекти, съобразно размери, материали и изисквания на клиента!Кухнята "Spring" е изработена от комбинация от ПДЧ и МДФ плоскости. Боядисаният МДФ с лаково покритие придава модерен вид на кухнята. Гърбът от принт-стъкло с нежни пролетни клонк..
  0,00 лв.
 • Кухня - Traditional White Kitchen / кухня по проект /
  Кухните се изработват изцяло по индивидуални проекти, съобразно размери, материали и изисквания на клиента!Kухнята "Traditional White Kitchen" е подходяща за хората, които харесват класическия стил. Тя е изпълнена от МДФ плоскости с естествен фурнир, които са фрезовани по шаблон, одобр..
  0,00 лв.
 • Кухня - Wish / кухня по проект /
  Кухните се изработват изцяло по индивидуални проекти, съобразно размери, материали и изисквания на клиента!Кухнята "Wish" е изпълнена в комбинация от два различни цвята ПДЧ плоскости. Гърбът също е изпълнен от ПДЧ плоскост със специално термоустойчиво покритие. Кухнята е лесна за подръ..
  0,00 лв.